Kategoriat
tapahtumat

Hyvinvointipäivä

BusinessOulun tarkoituksena on luoda yrityksille ja yrittäjyydelle toimintaympäristö, joka edistää yritysten syntymistä, toimintaa, kasvua sekä kilpailukykyä ja työllisyyttä. Paikallisten yritysten kansainvälistymisen edistämisen ohella BusinessOulu vastaa kaupungin kansainvälisestä elinkeinomarkkinoinnista
Hyvinvointipäivä järjestetään BusinessAseman tiloissa. BusinessAsema on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa palvelee kahvila-ravintola Antell Asema sekä keskeiset työllistymiseen, osaamisen kehittämiseen ja yrittäjyyteen liittyvät palveluja tarjoavat tahot.
Lisätietoja www.businessasema.com
”Kahvila Tuokio on kotoisa kahvila sekä konditoria Oulun keskustassa, Pakkahuoneenkatu 5:ssä. Meillä voit nauttia erilaisia kahveja, teetä sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Meillä on tarjolla Oulun laajin vegaaninen valikoima sekä kattavasti myös gluteenittomia tuotteita, joita voit paikan päällä herkuttelun lisäksi tilata konditoriastamme kotiin, juhliin tai vaikkapa työpaikalle.”

Kahvila Tuokio on mukana mahdollistamassa hyvinvointipäivän kakkubuffettia!
Kreema on Raksilassa toimiva pieni leipomo-konditorio-kahvila,
jota pyörittävät siskokset Mari ja Kati Sihvonen. Kati toimii yrityksessä leipuri-kondiittorina parin muun kondiittorin kanssa ja Mari hoitaa yrityksen päivittäisiä asioita ja tekee osan tilausleivonnasta. Leipomo-konditoria aloitti toimintansa vuoden 2016 keväällä ja useiden juhlien kakkupöydissä onkin siitä lähtien herkuteltu Kreeman kakuilla. Kakkuja valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan ja niin koristelut kuin täytevaihtoehdot on mahdollista suunnitella yhdessä leipuri-kondiittorien kanssa!

Kreema on mukana mahdollistamassa hyvinvointipäivän kakkubuffettia!
Oulun Jäätelöpaikat on 1970-luvulla aloittanut perheyritys. Kahvila sijaitsee kesäaikaan Oulun torilla, ja on avoinna päivittäin aina syysmarkkinoille saakka. Kahvilan valikoimasta löydät makeita herkkuja pikkumunkeista jätti-korvapuusteihin, pientä suolaista suolaisista piirakoista täytettyihin croisantteihin sekä panineista makkaraperunoihin. Kahvilastamme löydät myös kaupungin laajimman jäätelövalikoiman lisukkeineen.
Hyvinvointipäivässämme Oulun Jäätelöpaikat on mukana mahdollistamassa kakkubuffettiamme!
Kakkubuffetin kanssa saamme nauttia laadukasta Unison Coffeen käsityönä paahtamaa kahvia!
”Me Unison Coffeella tarjoamme sinulle huippulaadukasta, eettisesti tuotettua ja herkullista kahvia. Kaikki meidän kahvimme paahdetaan Joensuussa sijaitsevassa paahtimossamme huolellisesti käsityönä. Kahvin lyhyt kierto paahtimolta sinun kuppiisi tarkoittaa, että meiltä saat aina tuoretta, höyryävän hyvää kahvia.”
Hyvinvointipäivän kaikki osallistujat saavat kotiin viemiseksi naistenpäivän ruusut, jotka lahjoittaa kukkakauppa Kanerva.
Kanerva on Oulun vanhin kukkakauppa. Kanervan ammattitaitoiset floristit suunnittelevat kukituksen yksilöllisen tarpeen mukaan kaikkiin juhliin ja yritystilaisuuksiin. Yritystilaisuuksien koristelut ovatkin Kanervan vahvuus. Laadukkaiden kukkiensa lisäksi Kanerva on myös kasvava sisustamisen laatutalo, heiltä löydät kuukausittain vaihtuvan valikoiman ihania ja uniikkeja sisustustuotteita. Kanervan palveluihin kuuluu myös kukkien toimitus, asettelu ja poiskuljetus tarpeen mukaan. Kukkakauppa Kanerva palvelee asiakkaitaan osoitteessa Hallituskatu 22 maanantaista lauantaihin.

Hyvinvointipäivän kakkubuffetin somistaa kukkakauppa Mia-Maria.
Mia-Maria on täydenpalvelun kukkakauppa, jossa kukka- ja puutarha-alan moniosaajat tekevät asiakkaan toiveiden mukaiset yksilölliset sidontatyöt ja kukka-asetelmat kaikkiin tilaisuuksiin. Mia-Mariasta saa myös leikko- ja ruukkukukat, kausikasvit, ruukut, maljakot sekä ravinteet. Myös maljakoiden ja asetelma-astioiden vuokraus onnistuu, ja lisäksi Mia-Marialla on toimituspalvelu. Mia-Maria palvelee asiakkaitaan osoitteessa Torikatu 14 maanantaista lauantaihin.
Hyvinvointipäivän takaa löytyy monta upeaa yhteistyökumppania, jotka mahdollistavat tapahtuman ja yksi niistä on somaakin somempi Somiana.
Somiana on ihastuttava juhlatarvikkeisiin, ilmapalloihin ja somistukseen erikoistunut liike aivan Oulun keskustan tuntumassa! Somianan tarinan takana oleva Suvi tekee myös kauniita suurempien somistuskokonaisuuksien suunnittelua, toteutusta sekä asuntostailausta!
Ouluuksin Päivin voit löytää hyvinvointipäivän aikana kameran takaa kuvaamassa tapahtuman upeita puheenvuoroja ja vieraita.
Ouluuks on sivusto, jolle Päivi kuvaa katutyyliä ja aitoja ihmisiä Oulusta. Ouluuks tuo inspiraatiota pukeutumiseen pohjoisesta, välittää fiilistä Oulusta ja näyttää, miten upeita ihmisiä kaupunkimme kaduilla tallaa.
Ouluuks on yhden naisen projekti, joka sai alkunsa Päivi Mäkelän mielenkiinnosta tyyliin ja pukeutumiseen. Kun näihin kahteen asiaan yhdistettiin vielä kuvausharrastus, syntyi idea katutyylisivustosta. Ihana saada sinut Päivi mukaan!
Merioulun neuvola tarjoaa yksityisen kätilön palveluita Oulun seudulla. Jokainen perhe ja nainen tarvitsee uuteen elämäntilanteeseen kaikista parhaan tuen, meiltä sitä saa! Tulemme halutessasi esimerkiksi kotiin imetysohjauskäynnille, meillä voit käydä jo alkuraskaudessa ultrassa, olemme tukena raskaudessa ja synnytyksessä ja meiltä on saatavilla myös seksuaaliterapiaa niin yksilölle kuin myös pariskunnille. Tervetuloa, me olemme täällä sinua varten! – Miina Hirvikangas ja Pipsa Savolainen
Työterveyslaitos on mukana järjestämässämme naisyrittäjien hyvinvointi-iltapäivää. Työterveyslaitoksen visio on terveellinen, turvallinen ja mielekäs työpaikka, joka taas luo ihmisten arkeen hyvinvointia. Sen tehtävä on kehittää asiakkaidensa kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työpaikkoja. Työterveyslaitos tuottaa tutkimuksia ja artikkeleita työterveyteen liittyen ja sieltä löytyy luotettavaa ja ajanmukaista tietoa työn teosta. Tervetuloa työterveyslaitoksen pisteelle hyvinvointipäivään!
Talenom Oyj on suomalainen tilitoimistopalveluita tarjoava yritys. Heillä on suomessa yhteensä 41 toimipistettä ja Oulun toimisto sijaitsee Peltolassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Talenomin tilitoimistopalvelut on suunniteltu pk-yrityksen tarpeisiin.
Hyvinvointitapahtumassa voit käydä jututtamassa Talenomin huippuja tyyppejä ständillä ja kysyä lisää heidän palveluistaan.
Vuonna 1983 perustettu Monisto Oy on korkealaatuisiin digitaalisiin painatus- ja kopiointipalveluihin erikoistunut perheyritys. Yrityksen missiona on tarjota asiakkaille joustavuutta ja yksilöllistä henkilökohtaista palvelua.
Hyvinvointipäivän julisteet ja käsiohjelmat on Moniston painatuksen käsialaa.
Kaikkien tapahtumaan osallistuvien kesken arvotaan lahjakortti ihaniin ja uniikkeihin Beady -helmikorvakoruihin.
Beady:n takana on Oululainen Mona Hyvärinen, joka valmistaa korut käsityönä pienistä lasihelmistä. Korut ovat erittäin kevyitä ja näyttäviä ja ne voidaan valmistaa täysin asiakkaan toiveiden mukaan.
Koruihin voi tutustua tarkemmin täällä: https://www.facebook.com/beady.fi/
POP pankki on valittu jo kahdeksan kertaa suomen parhaaksi pankiksi! Vaikka palveluita on viime vuosina mobilisoitu paljon, POP pankista saa edelleen myös henkilökohtaista pankkipalvelua. POP pankissa voi hoitaa kätevästi niin omat, kuin yrityksenkin pankkipalvelut. POP pankki tarjoaa kilpailukykyisiä ratkaisuja niin päivittäisen maksuliikenteen pyörittämiseen kuin suurten investointien rahoittamiseenkin.
Hyvinvointipäivässä voit tavata POP pankin asiantuntijat ständillä.
Oulun Kosmetologikoulu on yksityinen Kosmetologialan oppilaitos, joka on toiminut Oulussa vuodesta 1959. Päätavoitteemme on laadukas ja motivoiva tutkintoon valmistava koulutus. Koulun yhteydessä palvelee oppilashoitola.
Puheenvuorojen välissä voi verkostoitumisen lisäksi nauttia esimerkiksi Oulun kosmetologikoulun opiskelijoiden tarjoamista palveluista kuten käsien hieronnasta tai kynsien lakkauksesta!
”Olemme R-Collectionilla luoneet laadukkaita ja käytännöllisiä luottovaatteita jo vuosikymmenien ajan. R-Collectionin ydin on näissä. Tavallisissa vaatteissa – anorakeissa, t-paidoissa ja collegeissa. Tavallinen ei tarkoita tylsää, vaan laadukasta, klassista ja ajatonta. Näistä vaatteista olemme ylpeitä ja näistä meidät tunnetaan.”

Hyvinvointipäivän aikana tunnistat tapahtuman järjestäjät tomaatinpunaisista R-Collectionin t-paidoista!
Tapahtuman puheet polkaisee käyntiin Taneli Linna, yrittäjähenkinen ja elämänmyönteinen myyntialan ammattilainen. Tanelin näkemys myyntiin pohjautuu ihmissuhteisiin ja aitoon haluun auttaa asiakasta.

Hän vastaa Oulun SuperParkissa yritysyhteistyöstä ja LinkedIn koulutuksista konsernissa.

Tanelilta kuulemme myyjän näkökulmasta ajatuksia LinkedInin hyödyntämiseen verkostoitumisessa ja osana myyntiprosessia.
Hyvinvointipäivän aikana pääset kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja yrittäjille tärkeistä aiheista. Satu Makkonen tulee kertomaan meille miksi rentous on relevantti elämäntaito.

Satu Makkosella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus Shindo-ohjaajan ja kouluttajan työstä. Sadulla on oma kokemus siitä, kuinka jatkuva stressi ja pyrkimys hallita ympärillä tapahtuvia asioita saivat lopulta kehon jäykistymään ja hymyn hyytymään. Shindon avulla Satu löysi keinon rentoutua, olla läsnä ja paremmin yhteydessä omaan kehoon.
Kolmas hyvinvointitapahtuman puhujista on Pauliina Marjala yrityksestä PranaPauliina. Pauliina tulee kertomaan meille itsensä johtamisesta. Pauliina on monipuolinen työhyvinvoinnin ja yksilön kokonaiselämän hyvinvoinnin asiantuntija. Hän on ratkaisukeskeisten, narratiivisten ja restoratiivisten menetelmien käytön rautainen ammattilainen. Hän on myös tottunut esiintyjä, joka yhdistää teoreettisen tiedon käytäntöön erilaisin kehoa ja mieltä käyttävin harjoittein. Pauliinan palveluvalikoimaan kuuluu työnohjauspalvelut, restoratiiviset työyhteisösovittelupalvelut SOPU-prosessin mukaisesti, työhyvinvoinnin aihealueille liittyvät koulutukset, joogaohjaukset, ravintovalmennukset, kirjallisuusterapeuttiset kasvuryhmät sekä jatkossa kognitiiviset lyhytterapiapalvelut.

Kategoriat
tapahtumat

Naisyrittäjien hyvinvointipäivä

Osuuskunta Projektiaitta järjestää naisyrittäjien hyvinvointipäivän 9. maaliskuuta 2020

Paikkana toimii Oulun Businessasema

Ajankohta: 9.3.2020 klo 11.30–15.30

Naisyrittäjien hyvinvointipäivä, jonka keskiössä yrittäjän jaksaminen, hyvinvointi sekä verkostoituminen.

Jokainen yrittäjä kokee arjessa kiirettä, riittämättömyyden tunnetta ja yksinäisyyttä haasteiden keskellä. Erityisesti vasta-alkaneilla yrittäjillä ei välttämättä ole vielä syntynyt verkostoa joista saisi apua arkeen. Voi myös olla, että mentori tai sparrailukaveri uupuu ja arki pyörii omissa pienissä ympyröissä. Meistä varmasti jokainen on kokenut tunteen, että olisipa kiva sparrailla jonkun kanssa uusista ideoista, mutta kaveri uupuu. Lisäksi voi olla hankalaa päästää irti työjutuista iltapäivällä ja päivän työt pyörivät päässä aina nukkumaan menoon asti tai jopa vielä unissakin.

Olemme rakentaneet naisyrittäjien hyvinvoinnin ja verkostoitumisen ympärille päivän, jonne voit tulla omana itsenäsi ottamaan irti vinkkejä arkeen, ja verkostoitumaan sekä löytäämään itsellesi sparrailukaverin tai jopa mentorin.


Puhujat

”Linkedin verkostoitumisen kanavana” – Taneli Linna

”Rentous on relevantti elämäntaito” – Satu Makkonen

”Itsensä johtaminen” – Pauliina Marjala


Hyvinvoinnin ja verkostoitumisen lisäksi pääset nauttimaan hulppeasta kakkubuffetista kahvin ja teen äärellä, sekä saat hetken hemmottelua Oulun kosmetologikoulun opiskelijoiden käsissä.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus päästä kartalle omasta fyysisestä kunnosta InBoby-mittauksen avulla josta fysioterapeutti opiskelijat antavat sinulle välittömän palautteen ja tarvittaessa lisätietoa.


Ohjelma

Inbody-mittausta

Hemmottelua kosmetologiopiskelijoiden käsissä

Kakkubuffet


Hyvinvoinnin ja verkostoitumisen lisäksi pääset nauttimaan hulppeasta kakkubuffetista kahvin ja teen äärellä, sekä saat hetken hemmottelua Oulun kosmetologikoulun opiskelijoiden käsissä.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus päästä kartalle omasta fyysisestä kunnosta InBoby-mittauksen avulla josta fysioterapeutti opiskelijat antavat sinulle välittömän palautteen ja tarvittaessa lisätietoa.

Liput ennakkoon 20€, ovelta 25€

ilmoittautumiset sähköpostilla:
projektiaitta@gmail.com